Loke Roos

(7 kundrecensioner)

Jag heter Loke Roos och är bröllopsfotograf. Min bas är Trelleborg samt Malmö och Lund med omnejd men mitt arbetsfält sträcker sig långt utanför Skåne. Med lyhördhet och teknisk skicklighet kan jag bidra till att göra bröllopsdagen oförglömligt vacker, eller skapa en verkligt speciell morgongåva inom genren boudoir. Förutom att mina bröllopsfoton finns hos otaliga brudpar över hela Sverige, har de publicerats i ledande bröllopsbloggar och bröllopstidningar. Nu hoppas jag få förtroendet att skildra även er unika saga i bilder.

Beskrivning

Er kärlek är värd en riktig bröllopsfotograf!

Dagen när ni blev man och hustru kommer aldrig mer igen. Så varför chansa?

Jag heter Loke Roos och är expert på att fånga äkta känslor på bild. Mina foton från arbetet med otaliga brudpar har bland annat publicerats på bröllopsbloggarna Gent & Beauty och Ditt Bröllop. Jag har även haft tre features i Japans ledande bröllopsmagasin Premier. Med tiden har jag skaffat mig en gedigen erfarenhet av att jobba med alla sorters brudpar – glada, spända, fnittriga eller gråtfärdiga av nervositet.

Jag behärskar den senaste digitala tekniken likaväl som gammaldags lådkameror. Jag vet också hur man gör för att rädda situationen när regnet plötsligt börjar vräka ner, eller när håruppsättningen blåser all världens väg. Er unika saga i bilder. Men inget av detta är något ni kommer att märka av. På er egen dag är det nämligen ni som står i centrum.

Min roll är att hela tiden finnas där som en fluga på väggen och dokumentera det ni upplever och ser, men också – kanske ännu viktigare – allt det ni inte hinner ta in. Ljusspelet i klänningen. Blommorna. Gästerna och samspelet mellan dem. Brudnäbbarnas upptåg. Miljön. Men framför allt: Er kärlek.
För trots allt är det den som står i centrum och minnet av den är svårare att bevara än exempelvis en klänning. Det är här jag kommer in, med min outtröttliga strävan efter att fånga äkta känslor på bild.

För att boka mig som er bröllopsfotograf behöver jag ett signerat kontrakt och 2000kr i bokningsavgift. Datum är till 100% bokade när kontrakt är påskrivet och bokningsavgiften är betald.
Detta kan göras online eller mellan 6 ögon. För destination bröllop dvs utomlands, behöver jag utöver bokningsavgiften täcka kostnaden för flyg, tåg, hyrbil och boende (två nätter).
Då jag vill boka sådant så snart jag kan för att vara säker på att allt kommer rulla på som det skall.

 quoteNågra ord från mina kunder.. 

”Vi är så nöjda med Loke som vår bröllopsfotograf. Fantastiskt fina bilder och han lyckades verkligen fånga alla känslorna under dagen och förstod precis hur vi ville ha det.” /Jenny & Adam

”Fantastisk bröllopsfotograf! Personlig och trevlig, bra på att ge instruktioner och lugna nervösa bröllopsnerver, osynlig när han behöver vara det, men lyckades framförallt fånga känslan på vårt bröllop perfekt i bilderna.” /Stina & Kristoffer

”Jag vill verkligen rekommendera Loke Roos som fotograf. Loke är lyhörd och skicklig på att översätta idéer till fantastiska fotografier. Dessutom lyckades han få oss att slappna av och känna oss trygga framför kameran.” /Heidi & Daniel

”Då vi inte har någon vana direkt av att bli fotograferade var vi båda ganska nervösa inför hur avslappnade vi skulle känna oss av att “posera” framför kameran. Men när vi väl satte igång med Loke och gick runt på ön kändes det som det mest naturliga och även om lite nervositet fanns kvar så fick Loke oss verkligen att känna oss avslappnade och att vara närvarande i stunden. Det absolut finaste är att uttrycken och känslorna fångades så bra på alla kort. När vi tittar tillbaka på bilderna idag kommer vi båda ihåg exakt hur vi kände den dagen.” /Johanna & Joakim

7 recensioner av Loke Roos

 1. Helena

  Fantastisk fotograf som är otroligt lyhörd och väldigt mänsklig.

 2. Isabelle Samuelsson

  Så otroligt glad att jag hittade Loke! Han är en inte bara en fantastisk fotograf men också en underbar människa. Vi älskar våra bilder och hans närvaro under dagen gjorde den bara bättre. Vi har fått så många fina kommentarer från våra gäster om Loke, han var verkligen omtyckt av alla!

  Han lyckades fånga våran underbara dag från början till slut i sina vackra foton och de små ögonblicken som vi så gärna ville hålla kvar vid finns nu bevarade på bild tack vare honom.

 3. Molly Hasselquist

  Fantastiskt duktig och professionell! Är så glad att vi hittade Loke i djungeln av bröllopsfotografer.
  Väldigt trevlig, lätt och kändes som en av gästerna på festen! Är supernöjd!

 4. Maria Åberg

  Helt enkelt den bästa bröllopsfotografen man kan tänka sig. Förutom att vara sjukt trevlig och cool så förstod Loke direkt vad vi var ute efter och lyckades inte bara fånga allt som hände under vår bröllopsdag utan också exakt hur det kändes – intimt och personligt och makalöst vackert. Vi är så glada!!

 5. Tim Andersson

  En fantastisk fotograf som verkligen brinner för sitt yrke! Han gör allt för att bilderna ska bli bra och ställde upp för två universitets-studenter med att föreviga vår dag. Han förstod direkt vad vi ville ha, var väldigt trevlig och gjorde oss bekväma framför kameran. Allt sköttes mycket professionellt och smidigt. Vi rekommenderar varmt att anlita Loke Roos!

 6. Hanna Ojala

  Det bästa valet vi gjorde i samband med vårt bröllop var att boka Loke som fotograf. Med sin härliga personlighet lättade han upp stämningen i de mest nervösa stunderna, och slutresultatet blev (som väntat) alldeles fantastiskt! Vi är så nöjda, och skulle rekommendera Loke till alla par som går i bröllopstankar!

 7. Oskar Varland

  Loke Roos,
  Vilken fantastisk fotograf!

  Vi gifte oss den 25 maj på Norrvikens Trädgårdar i Båstad, en ort som vi inte har någon koppling till och inga kontakter på. Så vi förlitade oss helt på google när det gällde att leta fram fotograf m.m. Som fotointresserad så var just valet av fotograf väldigt viktigt för oss.

  Vi kom in på Loke Roos sida efter lite googlande och gillade verkligen det vi såg och efter första mötet med Loke så visste vi att detta kommer bli så bra. Under hela tiden före bröllop har vi känt oss så trygga med Loke som har gett oss tips och förslag under resans gång.
  Bröllopsdagen,
  Loke var med från morgon till sent in på natten och dokumenterade vart enda steg vi tog. Det märks att han är mycket erfaren och rutinerad för han guidade oss med precision men såg hela tiden till att vi var lugna och avslappnade när vi fotades med sin härliga personlighet. Han lyckades också fånga alla små detaljer under dagen som är väldigt roligt att ha och blicka tillbaka på.

  Han har verkligen lyckats fånga vår dag och vi njuter varje gång vi tittar igenom våra bilder. Vi kan inte annat att rekommendera Loke Roos som fotograf! Ni kommer verkligen inte bli besvikna! Loke är en mästare på det han gör!

  //Oskar & Linnea

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  TOP