Mickael Tannus Photography

(2 kundrecensioner)

Bröllopsfotograf Mickael Tannus är en storyteller. Han anser att hans uppgift är att berätta er historia. Att hitta känslan. Alla bilder har era egna uttryck. Hur ni håller hand. Hur ni kramas. Inga tvingade skratt. Bara naturligt. The true story så att säga.

Beskrivning

INTRO

Mickael Tannus är en professionell och erkänd fotograf som utgår från Helsingborg. Men han har hela Sverige och Europa som arbetsfält.

Så här säger han själv:

” Mitt jobb är att på ett ärligt sätt återge allt det som sker omkring paret under hela dagen och berätta historien om dem. Om deras liv. Deras förhållande. Deras vänner.

Som betraktare ska du kunna följa med i det som sker och känna dofterna. Känna värmen.

Och, så klart, när man kommer så genuint nära ett bröllopspar och kan fånga dem som avslappnade, vanliga människor blir också resultatet något de kan ta med sin in i framtiden. Bilderna går att relatera till, eftersom de är på riktigt. Ni kommer alltid att kunna titta tillbaka på dagen och se er själva.

Det är därför jag inte arrangerar fotograferingen. Jag vill leverera trovärdiga bilder, ärliga och vackra. Tillsammans berättar sedan alla de där bilderna om just ert bröllop. The true story, så att säga.

Och ja. Den sanna historien är alltid en bättre historia.

Lita på mig: Det finns alltid en berättelse att fånga.
Den börjar och slutar med er.”
quoteSagt av kunder:

”We are endlessly thankful to you for creating a work of art that will remain with us forever. Your images have captured the essence, life and feeling of our wedding, just as we hoped!” — Caroline & Michael, London, UK

”Världens bästa fotograf” – Anna & Per, Los Angeles, USA

”Helt fantastiska Bilder!Så jäkla perfekt. De är helt underbara. Vi saknar attribut.” – Valentina & Tobias, Värmland


Video:

Charlotte & Johan Bröllopsfoto 2014 from Mickael Tannus on Vimeo.

 

2 recensioner av Mickael Tannus Photography

  1. Maria och Christoffer

    Superproffsig och idérik fotograf med egen estetik, som fångade många fina och känslosamma ögonblick på vår bröllopsdag. Bilderna är ett minne för livet!

  2. Anna & Joel

    Vi var supernöjda med vårt val av fotograf till vårt bröllop för fyra år sedan. Fotona är oerhört fina och naturliga, man kan verkligen återuppleva de känslor man hade på bröllopsdagen. Vi kände oss väldigt bekväma och avslappnade under fotograferingen (emellanåt märkte vi inte ens av att vi blev fotograferade). Fotoalbumet vi sedan valde är fantastiskt fint och ett kärt minne som vi vårdar ömt.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

    TOP