Studiomix Foto & Makeup

Amor vincit omnia et nos cedamus amori ”Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken” Att få göra sin dag väldigt speciell och att få minnas den är att göra det bästa av den, låt oss få föreviga Ert bröllop genom att fotografera Er och Ni får det bästa minnena att minnas tillbaka Er underbara dag!

Beskrivning

Amor vincit omnia et nos cedamus amori..

”Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken”

Att få göra sin dag väldigt speciell och att få minnas den är att göra detbästa av den, låt mig få föreviga Ert bröllop genom att fotografera Er och Ni får det bästa minnena att minnas tillbaka Er underbara dag

Vi heter Jörgen och Boel och vi har varit ett gift par i 23 år. Vi älskar bröllop, vem gör inte det? Denna dagen är väldigt speciell både för oss och för Er som ska gifta sig.

Vi hjälper till att få just det ni önskar till Ert bröllop

Vi har både färdiga paket att välja mellan men vi kan givetvis sätta ihop ett specialpaket just för Er. Vi har vår verksamhet i Skåne men vi fotograferar i hela Sverige och vi lägger inte på en massa extra kostnader för detta. Vi älskar att resa runt och upptäcka nya platser och få vackra bröllopsbilder. Vi planerar våra fotograferingar noga och träffar alltid våra blivande brudpar några veckor innan för att gå igenom dagen.
Inför ert kommande bröllop skriver vi en offert på vad som ingår och inga dolda kostnader eller bokningsavgifter tilkommer. Vi har inga timmar utan är det halvdag så är vi på plats från morgon fram till efter vigsel och är det heldag så är vi där från morgon till kväll. Vi är alltid medgörliga och vill göra Er dag väldigt unik så tveka aldrig att fråga oss. Vi har fasta paketpriser men är det något särskilt paket just ni vill ha så löser vi det. Konsultation och provfoto ingår alltid.

Hos oss får ni alltid alla bilder högupplösta som vi tagit under er dag. Förstoringar ingår, Fotobok, webbgalleri.

Foto, makeup och hårstyling i samma paket

Vi erbjuder även makeup och hårstyling då jag Boel är utbildad stylist. Är det bara håruppsättning som gäller så fixar jag det eller vill ni ha både och så gör jag detta med. Förmåligast är alltid att boka ihop med ett paketpris. Är det även av intresse att jag gör vid tärnor etc så brukar jag alltid lösa det. Tänk så skönt att slippa åka runt på sin dag när jag istället kommer hem till den plats där ni valt för dagen.

Filmning till förmånliga priser

Önskar ni filmning på ert bröllop kan vi ordna med detta då vi även erbjuder detta till förmånligt pris. Vi har även införskaffat oss drönare och kan både filma och fota översiktsbilder vid kyrkan, festlokalen etc.

Tveka inte att boka oss, vi blir bokade snabbt och har fått många goda recensioner av våra kunder.

 

 quoteNågra ord från våra kunder.. 

-Boel kan skapa magi med sin fantasi. Riktig proffs på makeup och frisyr. Hon gjorde mig så vacker så min man blev yr. Jörgen kan verkligen sin grej när det gäller fotografi. Utan honom hade vi inte fått se på magi. Tack för att ni förgyllde vår viktigaste dag med ert professionella arbetssätt – Gülda & André

Boel och Jörgen, Ni är proffs! Finns inget att klaga på.. Det var jättelänge sedan jag sa till min blivande man att vi skulle välja er en vacker dag om ni fanns kvar som företag.. Lätt, smidigt, enkelt, trevligt och verkligen prisvärt, med tanke på hur mycket man får och hur duktiga ni är. Jag älskar ert koncept med smink, hår och fotografering i samma paket. Varför krångla till det? Ni är bäst! Jag ser framemot vår bröllopsdag 🙂 – Mia

 Vi är så nöjda med både bilder, styling och otroligt bra service! Kan starkt rekommendera detta! – Johan & Hannah

Tack för de fina redigerade bilderna, vilken glad överraskning med bildspelet – Elin & Martin

Vi är väldigt nöjda med korten och det var helt fantastiskt lyxigt att ha mer er hela dagen! – Emma & Martin

Vi är mycket nöjda med Dig som fotograf ska Du veta och kommer i det varmaste att rekomendera Dig framöver. Vi upplever att Du är mycket ambitiös, noggrann, koncentrerad, arbetar med stor frenesi och engagemang och har gott öga för det konstnärliga. Som person är Du okomplicerad och lätt att arbeta med tycker vi. Du är diskret och mycket proffsig!
– Anna Maria & Fredrik

 

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Studiomix Foto & Makeup”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

    TOP