Sunnanå Studios

Sunnanå Studios är en festlokal som även är en TV studio. Här har artister som Hasse Andersson, Doris & Knäckebröderna & Lill-Babs spelat in sina TV program! Det är en utmärkt och kul festlokal med bar, garderob och det hela i lilla Sunnanå mellan Malmö och Lund mitt i den skånska myllan.

Beskrivning

Sunnanå Studios är en festlokal som även är en TV studio. Här har artister som Hasse Andersson, Doris & Knäckebröderna & Lill-Babs spelat in sina TV program! Det är en utmärkt och kul festlokal med bar, garderob och det hela i lilla Sunnanå mellan Malmö och Lund mitt i den skånska myllan. Du väljer själv om du vill ta med mat och dricka eller om du vill köra det genom oss. Lokalen är omgiven av en trädgård och ligger belägen på landet men ändå 10 min med bil från både Malmö och Lund. Det går även att ta sig med buss från Malmö, Staffanstorp och Lund.
Lokalen lämpar sig utmärkt till 140 sittande gäster.

Mer om lokalen:

Om du känner arbetslust hyr du lokalen som den är och styr upp allt själv eller så tar du hjälp av oss i den utsträckning du vill. Om du känner dig lat låter du oss bygga ihop ett komplett koncept som passar dig/er. Ett event med utmaningar, teambuilding, kanske en Inspelning i vår Musikstudio som ligger vägg i vägg passar teamet på jobbet? Utanför lokalen finns parkeringsmöjligheter som är avgiftsfria.

Kontakta oss på:
Viktoria@sunnanaproduction.se
Tel.0709-608002

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sunnanå Studios”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

    TOP