Underhållning

Alltförfest.se har allt du behöver för en lyckad fest. Vi har specialiserat oss på Skåne och främst Malmö/Lund området för att underlätta för dig som anordnar fest i de södra delarna av Sverige.

Här på alltförfest.se hittar du snabbt och lätt Dj, coverband, magiker, showartister, trubadurer, tribute-bands, showbartenders och solister till din fest och utbudet av tjänster ökar för var dag!

 

DJ

Hyr en erfaren och professionell DJ till er fest, bröllop eller företagsevent. En musikmix av sköna dansgolvs klassiker blandat med de senaste hitsen ser till att det är fullt på dansgolvet!

Liveband

Här hittar ni riktigt bra coverband till födelsedagen, bröllopet och företagsfesten. Duktiga sångare och musiker som älskar sitt jobb levererar partyhits med sann glädje.

Show och Artister

Sätt extra krydda på företagsfesten genom att hyra en showartist eller ett tributeband! Här kan ni boka magdansös, showbartender, showgrupper och tributeband.

Magiker

Boka en magiker till ert event! Förbluffande fingerfärdighet blandat med stand-up comedy gör succé både till mingel och på scen. Perfekt som middagsunderhållning eller till kaffet.

Trubadur

Hyr en trabudur till festen! Bakgrundsmusik under mingel eller after-ski stuk? Möjligheterna är många! Musiktävling till kaffet är ett bra avslut på middagen och en bra pulshöjare inför dansen!

Solist

Behöver ni en skönsjungande solist till vigsel eller dop? Här finns ett urval av meriterade solister av båda könen uppdukat och klart, bara att välja!

Karaoke

Hyr karaoke till er fest eller företagsevent, garanterad succé! Komplett karaokeanläggning med 10.000-tals låtar, trådlösa mikrofoner, högtalare och stor bildskärm, vi kör ut och sätter upp det!
TOP