Ljud & Ljus

Hyr ljud och ljus till festen hos alltförfest.se. Vi erbjuder flera olika ljud & ljus alternativ som passar alla typer av arrangemang såsom bröllop, födelsedagar, företagsevent, konferens, disputationer..

Ni kan bl.a hyra högtalare, discoljus, dj-utrustning, karaoke, miljöbelysning, projektorer, rökmaskin, mm.
Utrustningen är anpassad för att enkelt kunna transporteras och handhas, allt går in i en vanlig personbil!

Ljud

Här kan du hyra ljudanläggning och andra ljudprodukter till ditt event. Vi erbjuder kompletta ljudpaket, dj-utrustning, trådlösa mikrofoner, headset m.m

Ljus

Här kan du hyra ljuseffekter till dansgolvet, stämnings-belysning, scenbelysning, uv-ljus, rökmaskin och bubbelmaskin. Funkar lika bra på företagsfesten som på discokalaset.

Bild

Här kan du hyra ljusstarka projektorer och portabla dukar till ditt event. Fungerar perfekt till presentationer, bildspel och filmvisning på kalas.

Översikt över våra tjänster

Lätt att transportera

Lätt att transportera

Våra uthyrningsprodukter är anpassade för att enkelt och lätt kunna transporteras med en mindre personbil!

Snabb & enkel installation

Snabb & enkel installation

Vi instruerar dig när du hämtar utrustningen hur du ska koppla ihop och handha den på bästa sätt. Du kommer bli förvånad över hur lätt det är!

Utrustning av toppkvalitet

Utrustning av toppkvalitet

Vi använder oss endast av utrustning av kvalitetsmärken av den enkla anledningen att vi vill ha grejer som överstiger era förväntningar och är väldigt driftsäkra.

Riktigt bra service

Riktigt bra service

Vi arbetar konstant med att förbättra vår goda service och erbjuda bra priser på våra produkter för att du som kund ska bli mer än nöjd!

Support

Support

Vi vill att du som kund ska känna dig helt trygg och erbjuder därför telefonsupport mellan kl.08 och 22 på vardagar och helger helt kostnadsfritt.

Utkörning & hämtning

Utkörning & hämtning

Vill ni ha utrustningen utkörd och installerad så hjälper vi självklart till med det mot en rimlig kostnad, likaså med nedmontering och hämtning.

TOP