Peter ”Trollis” Ehsing

Peter Ehsing, ”Trollis” är en fingerfärdig ståupp-trollare som skapar stämning genom skratt och oväntade överraskningar. Magin och skratten är stämning!

Kategori:

Beskrivning

Stämning är festens viktigaste ingrediens och kanske även den mest svåråtkomliga…

Peter Ehsing är ”Trollis”. Hans magiintresse är sprunget ur lusten att underhålla och grunden för själva trolleriet lades redan vid 12 års ålder.

”Trollis” är en fingerfärdig ståupp-trollare som skapar stämning genom skratt och oväntade överraskningar. Magin och skratten är stämning!

”Trollis” anpassar magin till de förutsättningar som finns på din tillställning. ”Trollis” arbetar med två koncept: Scen/salong eller Close up. Dessa kan även kombineras ihop om så önskas.

  • Scen/salong där ”Trollis” står på en scen eller ett podium och underhåller med en engagerande ”stand-up comedy akt” som baserar sig på magi. Ofta till kaffet efter en middag, men möjligheterna är oändliga…
  • Close up där ”Trollis” minglar runt bland gäster & bord och underhåller mindre grupper med mirakel på en halv meters avstånd.

Plötsliga överraskningar, fingerfärdighet och publikkontakten skapar stämningen i en föreställning. Publikens glädje är alltså i fokus och magin är verktyget för att underhålla.

”Trollis” uppträder på mässor, privata fester, kick-off, kalas, möten, företag, festivaler… Ja i stort sätt överallt där det får plats en trolleriväska och en kvadratmeter att stå på.

Referenser

”En lysande föreställning

Många kom spontant fram till mig och framförde sitt gillande.
Fint tempo o kul att du engagerar publiken
Du är välkommen till vårt 100-års jubileum 🙂 ”

Bo Wendt – Bridgeklubben 2014

”Rekommenderas starkt utav king.com”

Karina Cantera – King.com 2013

”Alla hade kul!
Vi såg Peter uppträda på vår årsfest med Bageriföreningen i februari 2013.
Helt magiskt! Fantastiskt kul och mycket duktig.
Det fanns gubbar i 80-års ålder och några barn runt 7-9 år. Alla hade superkul och Peter tilltalade alla.
Rekommenderas till alla fester.Han skulle nog kunna lätta upp stämningen på en begravning 🙂 ”

Jerker F – Bageriföreningen 2013

Humor och mystik när Trollis underhöll på Coopstämma
Postat 26 april 2012

”Trollis heter egentligen Peter Essy-Ehsing och har sina bopålar nedslagna i Löddeköpinge. Onsdagen den 25 april var han anlitad för att underhålla på Konsum-Coops årsstämma i Getinge utanför Halmstad.
Eftersom vi båda är medlemmar i SIC åkte jag dit av ren nyfikenhet och satt tillsammans med nära hundratalet åskådare och lät mig roas. Det skrattades hjärtligt och förvåning lyste i de flestas ögon. Trollis bjöd på flera av magins klassiker – kinesiska stavarna, ambitious card, spongbollar, reprutiner av skilda slag, sedelförvandling m m.

Peter hade ett säkert grepp om publiken och man märkte att han kunde sin 40-miuters show. Han var reptilsnabb i replikerna och hittade snabbt sina ”darlings” i publiken. Detta var trolleri när det är som bäst, dvs underhållning till hundra procent.”

Text: Åke Hallberg – Magiker hedersmedlem i svensk magisk cirkel, Författare & översatt ett 10tal trolleriböcker

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Peter ”Trollis” Ehsing”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    TOP