Barry Halls

Barry Halls Band är ett partyband som har festen i fokus. Att publiken är underhållen och trivs när vi spelar är det viktigaste för oss. Vi spelar allt från Elvis och Madonna till Queen och AC/DC. Vi spelar gamla godingar och inte så mycket radiohits även om en och annan kan slinka in emellanåt.

Beskrivning

Barry Halls Band – Ett välstämt Liveband till festen

Lite historia..

Barry Halls Band bildades 2007 när Mattias, Fredrik och Pawel fick nytt sug att spela musik efter det att deras rockstjärnedrömmar gick i stöpet 2005-2006. Bandet har spelat tillsammans sedan 2001, men då låg fokus på att göra egna låtar. Vid uppstarten av Barry Halls Band var vi bara tre personer så för att fylla ut ljudbilden så mycket som möjligt kom vi fram till att stämmor är riktigt nice! Därför påbörjade vi en intensiv gehörsträning och har sedan dess trestämmigt i nästan alla låtar vi spelar.

Vi spelar..

Vi älskar att spela musik och vårt motto är att om vi har roligt på scenen (vilket vi alltid har) så har publiken roligt på dansgolvet. Vi kör covers på Elvis, Madonna, Queen med mera. Vår Keyboardist som egentligen är gitarrist hoppar på gitarren när vi kör AC/DC och sjunger nästan precis som Brian Johnsson i bandet. Se gärna klippet från en spelning sommaren 2014 så förstår ni vad vi menar.

Vår specialitet..

Vi riktar oss till alla möjliga spelningar som kräver en scen, vi har spelat på ett tjugotal bröllop, privatfester, företagsspelningar med mera. Vi har material för att spela i 2.5-3 timmar och har egen ljudanläggning samt en hejdundrans massa ljus som vi gärna använder för att liva upp festen. Efter spelningen kan vi även köra lite DJ-verksamhet för att avrunda det hela och få upp lite dans på golvet. Fredde i bandet har varit DJ i tio år och kör gamla godingar varvat med önskelåtar från Spotify.
Vanligtvis börjar våra spelningar med lite lugnare upptempo för att bli ösigare och ösigare ju längre spelningen pågår.

Bandmedlemmar:

Pawel Demczuk – Trummor och sång

Fredde Nilsson – Keyboard, gitarr och sång

Mattias Lundberg – Gitarr och sång

Björn Andersson – Bas

 

Kundcitat/Referenser

TUSEN MILJONER TACK FÖR EN FANTASTISK SPELNING IGÅR!! Vi är så sjukt nöjda och alla gäster hade så roligt tack vare er!! Ni är skitgrymma! 
Återigen, TACK. Vi är sååå nöjda!! Och rekommenderar er gärna vidare!!
/
Jenny Samuelsson (Bröllopsspelning)

Tack för att ni gjorde min 60-årsfest till en superfin kväll! Alla gäster gick hem med ett leende på läpparna och trötta i benen! Er musik fick upp alla på dansgolvet ; gammal som ung!!
/
Inger Berglund (60-årsfest)

Barry Halls är utan tvekan ett av Sveriges bästa coversband. Ett jävla drev i spelandet. Med andra ord fantastisk skickliga musiker o ni e goa gubbar med glimten i ögat
/Jonathan (Midsommar)

 

Video:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Barry Halls”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    TOP