Bröllopslokal Helmerslunds Gård

Helmerslunds gård ligger strax norr om Smygehuk- Sveriges sydligaste udde. Vacker bröllopslokal med vitkalkade väggar, råa träbalkar i taket, djupa fönstersmygar till sköra stallfönster, perfekt till bröllop!

Beskrivning

Helmerslunds gård – Skånes sydligaste festlokal

Helmerslunds gård ligger strax norr om Smygehuk- Sveriges sydligaste udde. Gården som har anor från 1600-talet och som stått tom de senaste 10 åren har nu fått nya ägare och massor av kärlek.

 Det gamla stallet är sparsamt renoverat med alla vackra detaljer äldre stall bjuder på, vitkalkade väggar, råa träbalkar i taket, djupa fönstersmygar till sköra stallfönster.

 

Bröllopslokalen som har allt till bröllopet

Gott om plats – Förutom den stora salen som tar 150 personer finns även ett stort kök för catering, tre toaletter varav en handikappanpassad, kapprum och ”baren” ett stort rum som har plats för både bar, liveband och dans.

Bord, stolar och porslin finns bl.a.

Mysig utemiljö – Längs med stallets södra långsida sträcker sig trädäcket som är perfekt för fördrink och mingel, senare på kvällen kan det vara mysigt att sitta och prata under den lummiga pergolan.

Tillgång till lokalen i god tid – Ni får tillgång till lokalen på torsdagen och lämnar åter på måndagen.

Ni kan ta med egen mat & dryck eller så hjälper vi er med förslag på catering.

Vigselplatser

Bokningsbart: April – November

 Vigselplats för bröllop

För bröllop kan vi även erbjuda vacker miljö för att vigas ute, om vädret tillåter, annars kan ni vigas i den rostiga men charmiga maskinhallen som husade traktorerna förr, med lite piff är den ett underbart ställe att säga ”ja” under!

 

Stallet är under renovering och klart att hyra från sommaren 2017

Vi tar redan nu emot bokningar och är ni nyfikna kan ni dels följa renoveringen på vår instagram ”helmerslund”och  Facebook ”Helmerslunds gård” men så klart också boka en tid för att komma och titta.

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bröllopslokal Helmerslunds Gård”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    TOP