Stämbandet

StämBandet, ett charmigt gäng med koll på vad de gör, en proffsig show med högklassiga covers och egna tolkningar på kända låtar som värmer i våra hjärtan. StämBandet är ett av de mest anlitade cover/partybanden i skåneregionen.

Kategorier: , Etiketter: , , ,

Beskrivning

StämBandet, ett charmigt gäng med koll på vad de gör, en proffsig show med högklassiga covers och egna tolkningar på kända låtar som värmer i våra hjärtan.

StämBandet i Malmö har en lång och gedigen karriär och är ett av södra Sveriges mest anlitade och kända coverband. Deras breda repertoar innehåller egna tolkningar av allt från 60-talsklassiker till pop/rock/schlager med hög igenkänningsfaktor samt nutida hits. De spelar på bröllop, firmafester, pubar, after-ski och diverse festivaler och har också bl.a ett populärt Unplugged-paket och ett Quiz-paket i deras stora artistiska utbud.

Repertoaren anpassas alltid efter vad uppdraget / kunden kräver. Det innebär till exempel att en viss beprövad låtlista spelas på ett bröllop, medan repertoaren blir en annan på en företagsspelning eller en pubkväll. Efter många års erfarenhet i branschen ”känns publiken alltid in” så att varje tillfälle blir en lyckad spelning.

Utöver den vanliga repertoaren kan StämBandet också bjuda på olika ”event”, som kan vara perfekta för just din fest.

”Unplugged” är en spelning med härliga akustiska versioner av kända låtar som passar perfekt på ”after-beach” och lugna pub- och restaurangmiljöer. Hög mysfaktor utlovas.

”The Quiz Show” – Perfekt för din företagsfest/julshow.

StämBandet är:

Martin Olsen – sång, piano, gitarr.
Jon Gershagen – gitarr, stämsång.
Ola Karlström – bas, stämsång.
Jonas Karlström – trummor, stämsång.

 

___________________________________________________________________________________________________________________________

Videoklipp:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Stämbandet”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    TOP