Mumma

Mumma ett roligt och modernt partyband/coverband med en seriös inställning till underhållning. De har sedan starten 2001 spelat gjort massor av spelningar runt om i Skåne och angränsande län.

Beskrivning

Söker ni underhållning till ert evenemang/fest?

Då har ni kommit rätt! Partybandet/Coverbandet Mumma har sedan starten 2001 spelat gjort massor av spelningar runt om i Skåne och angränsande län.
Mumma erbjuder en bred repertoar med rätt gung och sväng. Den innehåller både svenska och internationella partyklassiker som sträcker sig från rock’n roll à la 60-tal till de allra senaste listhitsen.

Mumma har spelat på alla typer av evenemang, så som firmafester (Sony Ericsson, Gullbergs Kontorscenter AB, BE Group, Cerdo Bankpartner AB, Sysav, Atea, Bjäre kraft, Skånes universitetssjukhus, Sogeti m fl), privata fester, bröllop, restauranger, pubar, diskotek, festivaler, after ski mm.

Sättningen är klassisk (trummor, bas, gitarr, keyboard och sång). Med en karismatisk sångare, dynamiskt komp och en solid rytmsektion får Mumma även den mest kräsna publik att rocka loss ordentligt.

Referenser/Kundcitat

Efter en spelning på en cykelfest:
Jag har sett Rolling Stones… men det här var bättre!!
/Calle Stierna

Ett smickrande rim vi fått från kund:
Vi drog till Marienlyst för att fira jubileum med hela personalen. Det blev succé ända fram till den sista finalen. På scenen stod Mumma och spelade skjortan av varenda gäst. TACK! Ni är banne mig bäst!
/Cerdo Bankpartner AB

Ring eller maila oss för mer information!

Med vänliga hälsningar!

//Mumma

_______________________________________________________________________________________________________

Videoklipp:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mumma”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    TOP