Midas – Coverband till fest

(3 kundrecensioner)

MIDAS är ett professionellt coverband som med en mycket omfattande repertoar underhåller på bröllop, företagsfester, födelsedagar..Vi vet vad som gör en fest lyckad och har ni en musikalisk idé så kan vi oftast hjälpa till att genomföra den!

Kategorier: , Taggar: , ,

Beskrivning

MIDAS, coverband för alla typer av fester, företag, bröllop, födelsedagar, event, mingel, husband, trubadur, tema

MIDAS är ett professionellt coverband som med en mycket omfattande repertoar underhåller på bröllop, företagsfester, födelsedagar, pubar, nattklubbar, mingel m.m. Fungerar även som husband och kompband till andra artister, live-karaoke, talangjakter, teaterföreställningar m.m.

MIDAS består av 2-5 rutinerade musiker beroende på vilken typ av evenemang det gäller, t.ex. fullt coverband till fest/dans eller i mindre format för musik vid vigsel, bordsvisor till festen, trubadur m.m.

Vi är alla utbildade musiker med många års erfarenhet och många 100-tals spelningar i ryggen. Vi vet vad som gör en fest lyckad och har ni en musikalisk idé så kan vi oftast hjälpa till att genomföra den.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Videoklipp:

3 recensioner av Midas – Coverband till fest

 1. Caroline Edlund

  Vi anlitade Midas till vår bröllopsfest, och vilket drag det blev!
  Alla gäster, gamla som unga, va så nöjda med bandet.
  Och vi, brudparet, kunde inte önska oss något bättre band. Dom levererade verkligen och gjorde att festen fick det lilla extra. Vi är så glada att vi valde just Midas till vår fest.
  Kan varmt rekommendera dom!

 2. Lena Berg-nov 17/11

  Letade efter bandet som kunde gamla covers och fann MIDAS. De spelade på sambons 60 årsfest på blå båten i Malmö och det var sådant ös. Alla dansade och festen blev total med dessa fantastiska musiker, vi gillar gamla covers och alla var så nöjda och vi fick verkligen dansat allt vad vi orkade. Tusen tack och rekommendationen går vidare.

 3. Lena Berg-nov 17/11

  Vi letade efter bandet som var bra på gamla covers och fann MIDAS. Vi blev inte besvikna, dessa fantastiska musiker höllt igång dansen till kl 01 på sambons 60 års kalas på Blå Båten i Malmö, och då hade alla dansat allt vad de kunde till gamla covers och diverse önskelåtar. Vilket gig de gav oss. Hög stämning hela kvällen , tusen tack och jag kan varmt rekommendera detta gäng.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  TOP